Saturday, November 02, 2013

KE CHARITY BAZAAR LAH KITE

Hello semua readers yg sudi singgah kat blog aku ni. Kejap pun takpe. Klik tengok then back pun takpe...paham..hehehe... Hari ni aku nak highlite skit pasal Charity Bazaar yang pertama kali aku join. Banyak gak la vendor2 yang turut serta. Anjuran pertama kalinya oleh owner butik Bifa's Collezion.
Antara barang2 yang dijual kat sini hari ni.
Ade gak tempat untuk irut kaki...foot massage. Rm25 per session. Penat pusing2 tengok barang boleh la urut kaki dulu kan...haaa... ade gak santapan pemanis mulut utk pengunjung.
Sambil membeli sambil beramal. ^^
Kalau ade yang nak singgah skang raaenye sempat lagi ni. Abes kul 7pm nanti. Ade yang dok dekat ngan area ni boleh la singgah...

Ni alamat butik yang anjurkan event tu. Mari le singgah.

Bifas Collezion 
25-5, jln tasik utama 8,
Medan niaga tasik damai,
Lakefields sg. Besi,
Kl.

Kalau tak sempat...boleh singgah kat butik ni. Betul2 atas coolblog. Dah penat...minum coolblog lak. Legakan dahaga mu. Ececeh....