Tuesday, November 19, 2013

CPUV PERTAMA DARI NUFFNANG??!!! BETUL KE BOHONG?

Salam semua...
Aku memang tak tau sangat pasal Nuffnang ni. Dan aku tak berapa tau sangat pasal CPUV ni. Tapi dari apa yg aku baca kat entri para blogger yg dah lama dlm bidang blogging ni...CPUV NI ialah sesuatu yg menguntungkan selalu dinantikan oleh para blogger. Banyak entri aku telaah utk dapatkan tips mcm mana nak dapatkan CPUV ni...lama jugak la aku praktikkan apa yg blogger kongsikan...dan hari ni... 19 November 2013, aku log in ke nuffnang. Ntah kenapa tergerak hati nak tgk earnings aku. Pap! Antara caye ngan tak je. Ade satu...??? Adakah...adakah...aku bermimpi? Nampaknya mcm betul2 kejadian bukannya cobaan. Heee....nin dia...

Jeng jeng jeng...hehe...
Ni lah campaign pertama nya. Klik kalau jumpa ad ni oke? hehehe
Alhamdulillah lah. SONY tengah buat promosi akhir tahun ni. Kepada yg suka produk dari Sony, boleh la check schedule roadshow diorang. Ada mcm2 tawaran hebat & freebies. Haaa... Jadi...aku tak berapa pasti nak buat apa dah...cuma sudi-sudikan lah klik2 ye. Nak jugak menabung. Nanti aku belanja jajan. Hehee... Semakin bertambah semangat aku nak terus berblogging. Lagi pulak dah dekat nak masuk kedai sendiri tak lama lagi. Weee....~ lompat bintang...haha...
Terima kasih kat advertiser dan jugak nuffnang!

p/s: maaf ye. agak tersampuk skit dek kegembiraan ni. lalala...