Sunday, December 01, 2013

JALAN-JALAN DAN MENJALANI

Salam sejahtera~

Akhirnya~ selamat sampai kat rumah lepas dah seharian ada kat luar. Shopping2 barang untuk kedai dan MINI ofis aku & the geng nanti... Masa aku merayau cari barang tadi takde  plak rase penat. Lebih kepada rase teruja. Hek eleh~ lek aa....hahaha.... Aktiviti start jam 8 pagi, 30/11/2013. Okeh. Biar gambar berbicara. Ecececeh~

Sarapan dulu...(kuah kari masin!) >_<''

Objek pertama dibeli. Siot je...mahal!

Pastu ke sini plak...

Untuk ke kedai ni...

 
Beli barang utk set PC...

Bos tengok org tu pasang...(menggigil tangan org tu. hehehe...)

Tadaa~ Siap pasang dengan Windows (ORI tau) skali. Aku yg install..hehe

Ni je pun...takde nak gi tempat2 yg grand2...banyak yg terjadi masa nak beli barang. Tapi sebab layan sgt aku lupa nak capture memori tu. Hehehe~ tapi masa balik tadi, ikut Terowong Smart (member yg bagitau camtu. Aku ye kan je) . Sebabnye aku first time lalu jalan tu. Wah~...dah lama aku dok Malaysia baru tau terowong ni wujud dan pertama aku kali lalu. Kagom...kagom... hehe >A<)''

Anyway...hari ni pun belum setel beli semua. Signboard...line internet...aksesori...bunting...banner...banyak lagi rupanya... x___x'' . Adeiii....macam nak demam...(pulakkk dahh...) hahaha~

Selamat berhujung minggu ye korang semua. Take care.

Sekian, wassalam...