Tuesday, December 10, 2013

MALU? KERJA BELAKANG TABIR JE LAHH...!!!

Salam sejahtera...

Sihat tak semua? Sihat bagus. Tak sihat cepat makan ubat. Jangan malu2 nak makan ubat tu. Kalau tak nanti lambat baik. Ape plak kaitan malu ngan ubat? Haaa...sebenarnye takde ape pun yg nak dimalukan, cuma aku ni je yg PEMALU. Hahahaha....tapi kat sini tak plak malu2 kan? Caitt!

Ye, betul. Aku memang pemalu. Tambah2 bila dah cebur bidang perniagaan ni, aku bertambah la malu. Mau nye tak. Nak kena serve customer yg datang. Nak melayan diorang lagi. Aku mula la gagap. Haha... Nak tekan kod kat cash register pon sampai silap. Adeiii... .

See....betapa malunya aku...hahahaha!

Dari sini la wujudnye OC 'rizal paperbag head' ni. Terhasil sebab apa? MALU. Yes...heh. Tapi, sampai bila aku nak jadi malu? Nak2 dlm bidang aku ni tak boleh ade perasaan malu. Kene terjah je. Buat muka tebal je. Huhu...tebal la sangat...kang kalo ade customer masuk..haa...menggelabah balik la aku.

Ate camne? Ade tips berkesan tak nak hilangkan rasa malu? Adakah 'malu' ni sejenis penyakit kronik yg perlu jalani sesi latihan kat atas pentas? Hhahaha.... aptb...

p/s: jap lagi ada vendor nak dtg hantar barang jual. Pompuan lak tu. Haduiiii~~~ duk dak duk dak...hahaha

Sekian, wassalam...