Friday, December 20, 2013

CADANGNYE NAK TANGKAP BULAN,TAPI...

Malam ni bulan sangat terang, cantik sangat2. Kalau dok kampung waktu macam ni memang best. Baring kat beranda rumah sambil menyembang dengan member2...pastu nampak plak kelibat buat lintasan langsung. Berlari masuk rumah...hahaaa...kenangan zaman muda2 dulu... ^^

Cadangnye nak abadikan kecantikan bulan malam ni, tapi...macam aku shoot lampu jalan plak dah. Hehe. Maklumla...guna henpon yg tak berapa nak canggih...hehe... Jadi hasilnya? Hmm...






Bertanya sendiri...macam mana org lain boleh shoot gambar malam cantik2 cuma guna kamera phone biasa2 je....????


Sekian, wassalam