Tuesday, December 31, 2013

"AKU BLOGGER" T-SHIRT!

Salam sejahtera...

INI STICKY-MIKI POST (Scroll ke bawah untuk entry baru...kalo hado. Ekekeke..)


Entri nak pomot hasil kerja ni. Hehe....ok. Aku straight to the point je la. PRE ORDER. RM 25 je. FREE POSTAGE! Haaa...gitu...ekekeke...
UNIK, COMEL (ye meh..?), RARE!!
Nak wassap pun boleh. Ni nombornya >>> 013-616 0622.

Nak order boleh wassap detail:-
1- Size baju
2- Nak lengan panjang or pendek
3- Color baju
4- Selebihnye boleh bincang kemudian. (cthnye kalau nak letak url korang) Hokey? 

Antara pilihan color. Nak nego size or what ever bole wassap eh eh.
 
p/s:  Tak jumpa design ni kat tempat lain melainkan ade yg amik secara haremm...
p/s: atau korang boleh order kat SINI


Terima kaseh~