Saturday, December 28, 2013

BAZAAR! HIMPUNAN PARA PENIAGA.

Salam sejahtera...
Saja nak bagi makluman kepada kwn2 sekalian. Ahad ni, 29 Disember aku akan berada kat Kompleks Kejiranan Presint 9 Putrajaya. Kenape? Sebab aku dan team join bazaar, yg dianjurkan oleh "EH EH BAZAAR". Member aku bagitau, penganjur ni pun boleh tahan reputasi dia.
Bazaar ni ialah tempat berkumpulnya peniaga2 yg ade. Online atau direct. Ni la bazaar pertama aku. So excited you know... . Haha...tak sabar nak rasai pengalaman tu. So...kepada kwn2 yg tau kat mana lokasi bazaar ni..boleh la singgah. Jalan2... . Aku and the team akan berada di BOOTH 27, 1st floor. Jumpa di sana ok...hehee...


Design by Tri Globe Dynasty
 

Sekian, Wassalam...