Saturday, October 19, 2013

Kita adalah LEPAK KING!

Berapa ramai kat sini yang suka melepak? Ce kabo. Bukan melepak kat tepi2 bas stop sambil ngorat awek. Bukan melepak menyemak mata. Tapi melepak untuk bertemu, beramah mesra ngan member2.
Betapa seronoknye kalo dapat melepak ngan member2 kan? Apatah lagi kalau member2 tu semuanya sekepala. Banyak persamaan dalam segala macam hal. Jadi...kalau salah sorang timbulkan satu2 topik, yang lain akan sahut. Tokok tambah ape yang patut. Sampai la perbincangan tu jadi ntah ape2. Makna kata...dah mula merapu meraban. Yelah..dah nama pun melepak. Bukan nya meeting. Kan? Kan? Kan??....
                                           >> Imej adalah signature watak geng aku. >_<

Bergurau mesra...lah sangat...kan. Hahaha... Tapi..yang membuatkan acara melepak ni best ialah...bila ade antara member mula nak 'membahan' member lain. Lagi2 ditokok tambah burukkan bila geng lain menyambung. Maka berlarutan la bahan yang sama. Cuma situasi citer je beza. Macam citer yg sama, tapi tukar pelakon dan lokasi je. Gelak besar!! Hahaha...memang klaka...sebab aku sendiri dah melaluinya...bukanlah sampai nak touching2...sebab aku tau member2 aku memang otak diorang skit 'mereng'. Hahaha....(harap2 takde yang touching ngan statement ni)...hehee.... Masa tu...kita lah raja. Raja melepak. Tak endah orang sekeliling...tapi ade gak la jeling2...kot ade yang tak puas hati ke...kann...hehe

So, moral of the story bila melepak ialah...jangan nak touching2. Kalau tak rela kena bahan, jangan melepak. Sebab semua ni macam buang masa...tapi, dapat mengeratkan silaturahim. Berkongsi cerita pengalaman. Ade positif, ade negatif. Semua tu sendiri tentukan. Yang pasti...kalau kita melepak...kita lah LEPAK KING!!! Huahahahaa....

p/s: jangan cepat terasa. Sekian. hehehe