Wednesday, October 23, 2013

Idea datang dan pergi...jadi??

Selalunye kalau aku ade idea untuk sesuatu karya memang bersemangat gile time tu! Tak sabar nak balik melukis...Yelah...memang idea ni susah nak dapat yang best2! Hahaha...
Tapi memang dah jadi lumrah...bila idea datang time keje...cepat je hilangnye. Mane tak nye. Kalau kejap2 buat tu..kejap2 buat ni...ape yang dipikirkan tadi langsung lebuh. Akhirnye...bila time nak lukis...blurr...Hehehe...
Maka...dengan rasa berat hati...bergerak ke perbaringan untuk mencari idea yang hilang tadi...hahahaa...
Alkisah...
Jadi...moralnya...kalau dah tau diri ni pelupa...silalah take note. Dapat idea je cepat2 tulis. Balik tinggal nak lakar je. Haaa...kan senang...melainkan kamu memang seorang yang pelupa. Sangat2 teruk. Or...ade penyakit kronik short term memory lost! Hahaha...tu memang tak boleh nak kata papa la...