Sunday, May 26, 2013

Ada apa dengan Running Man???

Ada apa dengan gambar mereka ni. Ia cuma sebab aku minat dengan rancangan ni;Running Man. Salah satu variety show yang aku follow setiap episod sebab ianya menghiburkan. Bukan setakat game yang diorang main, tapi seronok tengok kerenah mereka. Kalau la apa yang dipaparkan dalam rancangan ni ada di sekeliling aku, kan bahagia je rasa. Point aku cuba sampaikan adalah cubalah berbahagia dengan orang sekeliling kita. Tak semestinya mereka itu keluarga kita. Kebahagian boleh dikecapi di mana-mana saja kan...??

Like >> www.facebook.com/tnichijou