Friday, July 26, 2013

Bau harum...

Setiap kali lalu kawasan ni...mesti hidu bau semerbak... orang cakap lalau ada terhidu ape-ape jangan tegur...nanti ada yang 'nyakat'. Haa...seram tak? Haha... sebetulnye...bau harum tu datangnye dari bunga2 yang sedang banyak berkembang kat pokok2 tepi jalan di luar pagar sekolah...
Aku tak tau la apa name nye. Tapi memang harum... mula2 aku pun pikir yang bukan2... tapi bila lalu time siang pun berbau harum...aku syak memang datangnye dari bunga2 ni... bunganya sangat lebat!!! Macam pokok sakura...eheh...berangan je kan...
Lokasi...di sekolah menengah kg melayu subang. Naik je bas nombo u81 cakap kat abang driver nak turun kat skolah menengah subang...atau PKNS...
Welcome... heheheheee....