Thursday, August 13, 2015

DOODLE GLC OPEN DAY KLCC

Salam sejahtera.

GLC OPEN DAY. Menghimpun kan kompeni kompeni besar dalam satu event. Kire macam hari kerjaya la gitu. Para graduan yang nak cari keje yang sesuai dengan jurusan diorang atau yang diorang minat boleh cari kat sini. Camtu la lebih kurang.

Aku kat sini buan nak cari keje tapi buat keje. Keje aku ialah melukis. Yeah...lukis dinding. Kira mendoodle kat dinding seluar 5x50kaki. Besau! Selama 3 hari ni la aku menahan kesakitan kaki. Mane taknya..kejap bediri..duduk..melutut..membongkok..mengiring...macam2 la posisi nak melukis. So..taknak cakap banyak...just enjoy je gambo2 yang ada. Nak lebih next year pegi sendiri. Hehe








Paling best dapat bergambo ngan Fara Fauzana. Pewiittt...

Diakhiri dengan jamuan makan2.

Kesimpulannya...sepanjang 3 hari event ni, walaupun penat tapi puas hati. Seronok!


*balik terus sapu minyak panas kat kaki. Sakit wooo....ahahaha