Saturday, July 04, 2015

REZEKI DOODLER JUMPA BLOGGER.

Salam sejahtera.

Sejak kecik aku melukis. Lukis komik. Lukis mural. Sekarang doodle pulak. So..aku adalah doodler. Boleh kata aku cari makan dengan seni doodle ni. Setelah sekian lama menceburkan diri, baru baru ni dapat request lukis doodle dari seseorang yang memang femes dlm dunia blogging. Beliau dah banyak kali keluar majalah, paper. Keluar tv takyah cakap la. Aku pun dah lama follow beliau. Dah fren kat fesbuk. Dah follow kat instagram. Sapa lagi kalau bukan blogger Ben Ashaari . Haaa...

Macam tak percaya je. So aku doodle kan la apa yg beliau request. Dan print atas t shirt. Complete untuk satu family. Gitu... . Dan tadi dapat la jumpa beliau in person org putih cakap, sebab nak bagi baju dan doodle yg ditempah. 1st time jumpa. Akhirnya! Hahaha...jumpa retis kot...hehe.

Sempat la ambik gambo. Tapi gambo pakai kamera henpon tak power...hasilnya pon..hmmm...

Ape pun terima kasih Ben Ashaari atas sokongan anda!

P/s: jumpa retis langsung gugup. Ahahahaha.