Saturday, June 08, 2013

Giat berusaha~ lah sangat..hehe

Gambar ni adalah salah satu Hero faveret aku dalam Dota. Venomencer! Asalnya dari game Starcraft diangkat jadi Hero dalam game kegemaran aku..walaupun aku main tak terer mane pon..atau istilah gamers 'NOOB'. Hahaha...
Tapi tu semua tak penting...sebab utama aku sertakan gambar ni adalah nak share hasil seni pelukisnya. Aku sangat suka coloring dia yg memang cantekkk~ Dan aku sedang berusaha gigih untuk menghasilkan sesuatu yg sama level dengan ni. Walaupun aku rasa ia akan mengambil masa yg lama...heh~ Nampaknya, aku kena mengadap komputer hari-hari la camni~ O^O]>...pinjam spek...hhuhuhu...

Google translate: This picture is one of my favorite  Hero in Dota. Venomencer! Originally from the game Starcraft lifted to my favorite hero in the game .. though I do not play well .. or in term of gamers 'noob'. Hahaha ...

But its not important ... That's the main reason I included this picture is the artist artwork I want to share. I really like coloring technique that is so awesome ~ And I'm working hard to produce something similar to this level. Although I think it will take long before I can do it... heh ~ Apparently, I have to stay in front of my computer all day long... ~ O ^ O]> ... can I borrow glasses...please...


p/s: the english translate is from google and I've edited some. Sorry for any mistake that I made~ =3=]''