Saturday, August 30, 2014

Komikkan aktiviti harian.

As salam...
Terima kasih daun keladi kepada saudara blogger.. Akhirnya aku telah menjumpai aplikasi android yg memang aku nak cari. "PICSAY". Yes...say it! PICSAY! Haha...
Aku tau aplikasi ni dah lama & ramai yg dah guna. Memang tak boleh nak buat ape la kalau aku ni memang slow bab2 ni. Heh~ So lepas ni akan menjadi-jadi la keseronokan aku meng'komik'kan setiap imej yg aku shoot, download, shoot curi2, blutut & bla bla bla...byk lg la sumber2 nya.
Pengajaran yg aku dapat dari kejadian ni, jangan segan nak bertanya. Kalau ade nak tanya, kena terus tanya takut nanti lupa. Macam aku. Haha...
P/s: real life comic on their way. Huhu...


 Akan menyusul tak kira masa...